Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται έως τις 12 το μεσημέρι (εργάσιμης ημέρας) αποστέλλονται την ίδια μέρα, με σειρά προτεραιότητας, με τηνn ΕΛΤΑ Courier.

Όταν οι παραγγελίες πραγματοποιηθούν μετά τις 12 το μεσημέρι αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που γίνονται εντός Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται Δευτέρα, εφόσον είναι εργάσιμη μέρα.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για κάθε αγορά άνω των 70€. Το ίδιο και η πρώτη αλλαγή που πιθανό να πραγματοποιήσετε. Σε περίπτωση αγοράς ποσού κάτω των 70€, τα μεταφορικά έξοδα είναι στα 5€. Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι επίσης δωρεάν. Σε περίπτωση 2ης αλλαγής τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η Παράδοση είναι Express και λαμβάνετε το δέμα σας εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές χερσαίες εντός Ελλάδας και 2-3 εργάσιμες για αποστολές στην Πελοπόννησο. Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές, η αποστολή διαρκεί 2-4 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή. Εάν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, λάβετε υπ’όψη σας πως το Σάββατο, η εταιρία μεταφορών/courier δεν πραγματοποιεί καμία παράδοση. 

Η αποστολή δεμάτων προς Κύπρο με την ΕΛΤΑ Courier διαρκεί 10-12 εργάσιμες μέρες, και οι τρόποι πληρωμής είναι μόνο μέσω κάρτας ή paypal. Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται και επίσης τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Σημειώστε πως όταν κάνετε παραγγελία με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα προηγηθεί από μας τηλεφωνική κλήση στο τηλέφωνο που μας δώσατε, ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία καθώς και ότι τα στοιχεία σας είναι πραγματικά. Εάν ο πελάτης δεν απαντήσει, λαμβάνει από μας μήνυμα (sms) ή/και e-mail για να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί μας. Εάν ούτε τότε υπάρξει επικοινωνία, δυστυχώς για λόγους ασφαλείας επειδή δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση πως είναι όλα πραγματικά, η αποστολή της παραγγελίας ΔΕΝ πραγματοποιείται και ακυρώνεται. Για να μην υπάρξει ταλαιπωρία και καθυστέρηση παρακαλούμε ελέγξτε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ότι ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε είναι ο σωστός.

Επίσης προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, παρακαλούμε στην παραγγελία σας χρησιμοποιήστε μια ενεργή και κατοχυρωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπως και έναν διαθέσιμο σωστό αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Απώλεια δέματος

Η ioakimshoes.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης ή σε περίπτωση απώλειας του δέματός σας που οφείλεται στην μεταφορική/courier.

Σε τέτοια περίπτωση, που δεν παραλάβετε στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά η ioakimshoes.gr πραγματοποιεί έλεγχο προς την courier, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εάν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση εντός 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με paypal , σας επιστρέφεται το ποσό.